Kanalresan

Kanalresan

Ombord på Ameline Eleonore

Glenn & Nina

Amie & Aline

info@komombord.se

Lakka

Nu är vi på väg igenPosted by Glenn & Nina Henriksson Fri, August 23, 2013 09:50:29
Hallo. Nu har vi fått förstärkningn av Amie. Besättningen börjar att krokna så det var bra med lite nytt blod som man kan köra med. Efter att vi hämtat Amie på flygplatsen så tog vi sikte på Sivota och en middag hos Georges Fish. Georges familj har en restaurang i Sivota och dom har mycket god fisk. Föresten så träffade vi våran nye fetaostleverantör i Korfu stad och han undrade om Fetan var god. Vi hade inte hunnit prova den, så frun ljög och förklarade mycket målande hur fantastiskt den smakade. Detta skulle senare under lunchen visa sig stämma mycket bra, Den var FANTASTISK !!!! krämig och precis rätt saltad. Ja, den gubben visste vad han höll på med.

Efter Sivota så blev det Lakka igen där vi träffade ett skotskt par, Karl och Laura med sin lilla hund Smudge, någon typ av foxterrier. Dom
har seglat runt i sin båt under 6 år, ca 6 månader om året. I april nästa år så skall dom börja segla hem sin båt.

Nu när semestern börjar att närma sig slutet så känner man att kroppen har kommit in i ett annat tempo. Så hur det skall gå att börja jobba igen efter 6 veckors segling, ja, det blir intressant. Men det är inte riktigt slut än.
Idag så är det seglingstävling, landskamp mellan Skottland och Sverige sträckan är 19 distans och går över öppet hav. Just nu på morgonen blåser det 13-14 m/s så det blir ett tufft race. Besättningen håller på att förbereda sig och båten. Hur det går i racet får ni läsa i nästa brev.

Hej hopp.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Evelyn Mon, August 26, 2013 11:49:28

All looks so amazing! How difficult it is going to be to go back to work!! Lovely to see all the photos of you all - lots of love from Cape Town

xxxxx

Posted by Joacim Sat, August 24, 2013 10:56:55

Skönt att Amie får lite semester och att hon kanske kan få er att inte slappa ihop helt. Lycka till med tävlingen och tänk på hur det gick när ni kappseglade här hemma. Det är inte djupt över allt.